15 Şubat 2012 Çarşamba

          HERKEZE SELAMLAR ...ben evin küçükkızı TUUBA...biRde küçük kızın küçük kızı  Var oda FATMA SERRA..işte biz böyle hayatın içinden İSTANBULU  çok seven ama orada yaşayamayan ADADA yaşayan küçük bir çekirdek aıleyız...

blog yazmaya çokçok heves etsemde iş güç hayat mücadele derken bir türlü elıme alamayıp hep içimde kaldı desem yalan olmaz..tabi bunda başta eşim annem ve abimin bile katkısı çok..."sen yapamazsın ""onu takıp etmek lazım"" senin işin başından aşkın "diyerek her defasında benı caydırmayı başardılar... 
  Ama artıkın yazmak için bir bahanem var pıtırcığım var ...küçük kızın küçük kızı fatma serra ..varrr...
evet biraz geç ama serra şimdi 5 aylık..blog hevesim kızımızın odasını decore etmeye başlayınca coştu...terzi kendi söküğünü dikemez derler ya doğru..her ne kadar mobilya mağazamız olsada bebişimiin odasıyla ne kendım nede bababmız bununla ilgilenemedık...gerçi hamıleleık sendromun dan daha kendim yenı yenı kurtuluyorum..insanın butun dengelerı gevşiyooo buna inanıyorum..
    neyse pıtırcığımın odasını yaparken sizinde tavsiyelerınızı beklıyorum  

                                                           öptüm sizi serra-ca....

4 yorum:

  1. Hayirli ugurlu olsun blogunuz.Benim de esim sen nasil zaman ayiracaksin bloga , hele dogum yapinca daha zor olacak demisti simdi blog sayesinde yalnizligim biraz olsun dindi , hamilelik stresim azaldi.Umarim senin de yazmaya bol bol vaktin olur.Kuzunla anilarini , tecbubelerini paylas ki benim gibi acemei annelere klavuz olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen katılıyorum sana ben de ev iş ev iş monoton olmuştu.ama artık daha farklı olucağını umut edıyorm.işimden fırsat kaldıkca sızlerle paylaşıcam.hayırlısıyla bebişini eline almayı allah nasıp etsın ama sana ılk tavsıyem sut meselesınde kımseyı dınleme geldı gelmedı.ınsandaha çok stres oluyo bay.

      Sil
  2. Blogun sana hayırlar getirsin inşallah;)
    Bol bol izleyicilerin olsun..
    Görüşmek dileğiyle Rabbime emanet ol..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BU GUZEL DUALARAA KOCAMAN BIR AMINNNN...TESKUR OPTUM SERRA-CA

      Sil

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers